Black Cat Burger

25.02.2021 0 komentarzy
Autor: Julian Masewicz, Zdjęcia: Pięknezdjęcie.pl

Black CatBurger's to smaczne miejsce na Podjuchach, proponujące wiele ciekawych dań typu fast-food. Główna oferta "Czarnego Kota" składa się głównie z burgerów w wielu ciekawych wariantach, jednak można tu też spróbować Rollo, makaronów, sałatek czy przekąsek takich jak kulki serowe czy skrzydełka z kurczaka. Dziś rozmawiamy z właścicielką lokalu Black Cat'sBurger. Poznajcie ich lepiej, czytając nasz nowy artykuł!

 


 
Witamy serdecznie i bardzo dziękujemy za udzielenie wywiadu dla HOT! Pierwsze pytanie, co ma wspólnego czarny kot z burgerami?


Cześć, odpowiadając na pierwsze pytanie! Idea nazwy jest mocna! Yin Yang to równowaga! Czarny- konkretność, biały- to ciepło, miękkość- zupełnie jak kot.


Kot to takie przyjemne zwierzę, które nas ogrzewa, zawsze jest blisko! Właśnie tak kojarzy się nam nasza idea biznesu- blisko naszych gości, w stałym kontakcie i w ciepłych relacjach. Dlaczego czarny? Czarny kolor to konkretność, ścisłość, prostota. Te dwa słowa świetnie nas opisują: gość otrzymuje od nas konkretną jakość która mocno nas charakteryzuje.

 

Jesteśmy precyzyjni w działaniu, dbamy o szczegóły jednocześnie będą z naszymi gość w bardzo dobrych relacjach! Wszyscy lubią koty, i dorośli i dzieci tak jak i nas.

 


Kiedy i jak powstał pomysł na otworzenie burgerowego biznesu?


Jak? Podobnie jak z nazwą ;)) Twórcą są dwie osoby, które połączyły podobne zainteresowanie, hobby i zawzięcie w dążeniu do celu ;) Ania jak kot - spokojna, komunikatywna, delikatna, miękka.


Zhenia jak kolor czarny- doświadczony, lubiący zasady, konkretny, spójny.

 

 

Prosimy o kilka słów o Waszej ofercie. Ile zapłacimy za Waszego burgera?


W sumie znajdzie w naszej ofercie 46 pozycji w menu. Jest to 16 różnych burgerów, a także rollo, makarony, sałatki, dodatki takie jak popsy czy kulki warzywne, No i ważne, nie zapomnieliśmy również o ludziach którzy nie jedzą mięsa- znajdą oni u nas całkiem sporą ofertę.

 

Ceny burgerów oscylują się w granicach od 9,9 zł do 28,90 zł. Pełnowartościowy zestaw: burger, frytki, coca-cola i ketchup zjecie u nas za ok. 25 zł. Każdy znajdzie coś dla siebie ;))


Burgerowni w mieście mamy dość sporo. To oznacza dużą konkurencję. Czym się wyróżniacie?


Główną cechą, która nas wyróżnia jest powtarzalność. To czego nie spotkamy w wielu burgerowniach.Wiąże się to z naszym systemem wewnętrznym, którego nie widać gołym okiem. To system dzięki któremu pracuje nasz cały zespół- polega na tym abyśmy mogli powtarzać smak i jakość każdego dnia. Niezależnie od tego ile dni minie od dnia kiedy zjecie u nas burgera, następnym razem smak będzie identyczny.


Kolejnym bardzo ważnym aspektem jest krótki czas oczekiwania- od złożenia zamówienia do konsumpcji nie mija dłużej niż “40 minut lub burger gratis”, tym samym gwarantujemy szybką, gorącą dostawę.
No i bo diabeł tkwi w szczegółach - dbamy o każdy najmniejszy szczegół! Od eco opakowania- papierowego oczywiście, w każdym zamówieniu znajdziecie serwetki, wykałaczki, i maleńką słodkość od nas.


Kto aktualnie tworzy Wasz zespół?


Świetne pytanie! Naszego zespołu w całości nie poznacie osobiście- ponieważ są to osoby które pracują zdalnie, zdradzimy Wam też, że nie są z Polski. Nasz programista, nasza Kristina od marketingu i reklamy. Są to też osoby które możecie poznać osobiście, aktualnie spotykacie się jedynie z naszym kierowcą- ponieważ czas pandemii nas troszkę organiczna, oraz słyszycie miły głos operatora telefonu.

 

Jesteśmy dość spokojni, zgrani, rozmawiamy ze sobą i dzięki temu udaje nam się tworzyć całkiem zgrany team.

 


Na co najbardziej trzeba zwracać uwagę prowadząc biznes gastronomiczny Waszego pokroju?


To pytanie zdecydowanie skierujemy do Zhenii który ma już niemałe doświadczenie w gastronomii oraz prowadzeniu biznesu. Odpowiada że można powiedzieć tutaj dużo, lecz głównym aspektem jest to że “z naszych rąk jedzą inni ludzie”, bierzemy za to całą odpowiedzialność aby to co wychodzi z kuchni było świeże, dobrej jakości, spełniając wszystkie normy przez cały proces aż do rozpakowania torby z jedzeniem przez gościa.

 

Nie ukrywając Zhenia jest perfekcjonistą czystości - co możecie zauważyć zaglądając do nas na kuchnię.


Jakie macie plany na rozwój w bieżącym roku, mając na uwadze czas pandemii?


Dzięki naszemu systemowi nad którym pracują programiści- który pomaga kierować biznesem, mamy w planach otwarcie kolejnego punktu do końca roku. W związku z pandemią, gdzie branża gastronomiczna jest zablokowana- sami czekamy jakie nowości przyniesie nam rozpoczęty rok ;)

 


Prosimy o kilka słów na koniec dla naszych czytelników


Chcielibyśmy przekazać naszym czytelnikom i gościom że w życiu nie ma nic niemożliwego. Dzięki takim myślom został stworzony Black Cat! Cieszcie się życiem, dawajcie innym uśmiech każdego dnia i bądźcie pełni pasji tak jak my! Kochamy Was i dziękujemy Wam że nam ufacie i jesteście z nami tak blisko- szczególnie w trudnym dla nas czasie! Oczywiście wpadajcie na naszego PYYYSZNEGO burgera!

 

 


Szczecin Podjuchy

ul. Szlamowa 7
tel. 697 272 497

 

www.facebook.com/BlackCatPodjuchy
https://instagram.com/black_cat_burgers
https://black-cat-podjuchy.pl

 

 

Black Cat Burger

Black Cat Burger

 

Komentarze

Komentarze

Brak komentarzy.

Nie ponosimy odpowiedzialności za treść wypowiedzi zawartych w komentarzach i opiniach publikowanych przez Czytelników niniejszego serwisu. Publikowane komentarze są tylko i wyłącznie prywatymi opiniamii użytkowników serwisu. Zachowujemy oryginalną pisownię nadesłanych komentarzy.