Śniadanie Miejskie z Justyną Wichlińską

29.08.2017 0 komentarzy
Autor: Justyna Wichlińska, Zdjęcia: Dawid Korniak

Powraca smaczny cykl Hot Magazine, w którym swoje śniadania prezentują fajni, uśmiechnięci i ciekawi szczecinianie. Zobaczycie ulubiony, pierwszy posiłek (ponoć najważniejszy w całym dniu), prezentowany przez osoby, które są mniej lub bardziej znane w naszych lokalnych, szczecińskich kręgach. Wczytajcie się dobrze, przypatrzcie się jeszcze uważniej, gdyż może właśnie to jest pomysł na wasze jutrzejsze śniadanie. We wrześniu swoje śniadanie przedstawi nam Justyna Wichlińska!

 

 

Pamiętacie Justynę Wichlińską? Jeszcze ponad rok temu pisała dla nas artykuły związane ze sportem i zdrowiem. Obecnie Justyna pracuje w klinice medycznej Mediklinika, która zlokalizowana jest przy ul.Mickiewicza 55. Do tego jest instruktorem fitness w klubie sportowym Jatomi, a także trenerem personalnym w klubie sportowym Activ.

tel. 691 591 647
Odwiedź fanpage Justyny!

 

 


Składniki:
- 5 jajek rozmiar M,
- łyżka mąki kokosowej,
- borówki,
- łyżka oleju,
- cukier.

 

Sprawdź także: Śniadanie Miejskie - Piotr Dec.

 

 

 


Przepis:
- Masa jajeczna. W misce miksujemy jajka i kiedy tylko ubijemy je na sztywną pianę, dodajemy łyżkę mąki kokosowej i jeszcze przez chwilę miksujemy. Na rozgrzaną patelnię wlewamy masę jajeczną i przykrywamy. Następnie smażymy omlet z dwóch stron na średnim ogniu.
- Mus borówkowy. Blendujemy borówki ,dodając łyżeczkę cukru lub ksylitolu.
- Wykończenie. Na gotowy omlet dodaj mus borówkowy oraz całe borówki. Smacznego!

 

 

 

 

 

Komentarze

Komentarze

Brak komentarzy.

Nie ponosimy odpowiedzialności za treść wypowiedzi zawartych w komentarzach i opiniach publikowanych przez Czytelników niniejszego serwisu. Publikowane komentarze są tylko i wyłącznie prywatymi opiniamii użytkowników serwisu. Zachowujemy oryginalną pisownię nadesłanych komentarzy.