Mobilny Bar Woody - Prosecco & Aperol Service

26.08.2021 0 komentarzy
Autor: Julian Masewicz, Zdjęcia: Archiwum

Woody – Prosecco & Aperol Service, to nowość na szczecińskim rynku gastronomii. Firma specjalizuje się w usługach cateringowych dostarczając chłodne prosecco i aperol na każda okazję. O rozwijaniu firmy cateringowej, szczegółach oferty i ciekawych wydarzeniach rozmawiamy dziś z założycielem firmy - Adrianem Bazan. Zapraszamy serdecznie.

 

 

 

Chcielibyśmy dowiedzieć się nieco więcej o genezie Waszego biznesu. Skąd właściwie wziął się pomysł na założenie Prosecco Woody?


Pomysł na biznes wziął się z obserwacji rynku oraz własnych doświadczeń związanych z gastronomią. Popularność alkoholi prosecco oraz aperol jest coraz większa – my odpowiadamy na zapotrzebowanie na takie usługi. Była również chęć stworzenia własnego projektu, projektu, który będzie skupiać się na wysokiej jakości oraz będzie przystępny cenowo.


Na jakich i ilu wydarzeniach mieliście okazje już być?


Działalność rozpoczęliśmy niedawno, teraz jest okres, aby społeczność nas poznała, wstawiamy ogłoszenia, reklamujemy się. Ludzie są ciekawi co oferujemy, robią research, na skrzynce wpadają zapytania o ofertę. Jako Woody czekamy na pierwsze zlecenia. Jako właściciel mam duże doświadczenie w obsłudze wydarzeń, które zdobywałem w innych firmach.

 

 


Jak w skrócie wygląda proces przygotowania takiego baru?


Aby jak najlepiej się przygotować musimy znać kilka istotnych faktów. Jak daleka droga czeka nas do wydarzenia, które mamy obsługiwać, liczba gości oraz charakter imprezy. Proces zaczyna się od wczesnego poranka – przygotowanie i podliczenie całego sprzętu, spakowanie wszystkiego do auta, przybycie na miejsce i rozłożenie stanowiska, przywitanie gości i dalej co się dzieje na imprezie zostaje na imprezie.


Ile osób jest potrzebne do obsługi takiego baru?


Optymalna liczba osób do obsługi baru to dwie. Jedna osoba zajmuję się obsługą gości natomiast druga do ogarniania tego, co się dzieje dookoła.


W jednym z Waszych postów możemy wyczytać, że przymierzacie się do przekształcenia w cocktail bar – możemy prosić o kilka słów na temat tego działania?


To jest plan na przyszłość, w każdym aspekcie życia musimy stawiać sobie cele. W planach mamy stworzyć osobny projekt coktail bar -mobilny zbudowany na marce Woody. Jeszcze w dalszej przyszłości lokal stacjonarny, miejsce, w którym będzie można odbyć spotkanie biznesowe, poplotkować z przyjaciółką, wyprawić wieczór panieński. Jest jeszcze wiele innych planów ale musimy coś zachować na później.


Czy w Waszej ofercie znajdziemy również jedzenie?


Zajmujemy się wyłącznie cateringiem alkoholowym.


A jaki jest Wasz dalszy plan na rozwój?


Zdobyć zaufanie klientów, świadczyć wysokiej jakości usługi tak, aby marka Woody była kojarzona z profesjonalizmem oraz tym, że można nam zaufać: „Chcesz mieć fajną imprezę? Zadzwoń do Woodyego oni nigdy nie zawiodą”.

 

Bardzo dziękuję za rozmowę.

 


Dane do kontaktu:
Mail: [email protected]
Tel. 698 666 946


Facebook: www.facebook.com/proseccowoody
Instagram: www.instagram.com/proseccowoody

 

 

Prosecco Woody

Prosecco Woody

Komentarze

Komentarze

Brak komentarzy.

Nie ponosimy odpowiedzialności za treść wypowiedzi zawartych w komentarzach i opiniach publikowanych przez Czytelników niniejszego serwisu. Publikowane komentarze są tylko i wyłącznie prywatymi opiniamii użytkowników serwisu. Zachowujemy oryginalną pisownię nadesłanych komentarzy.